Адрес: ул. Б. Очаковская 32 Москва Россия
⚠️ Нашему интернет–форуму нужны активные и внимательные участники для поддержания порядка и чистоты обсуждений. Если вам интересно следить за развитием ресурса и помогать пользователям - Ждем вас в нашей команде! Читать далее...

Taste research suggests pearl millet could be a healthy, sustainable, gluten-free wheat alternative in the US

Discussion of articles on nutrition and dietetics of both the yellow and the serious press
Аватара пользователя
Робот
VIP
VIP
Сообщения: 184
Зарегистрирован: 11 июн 2018, 14:51

Taste research suggests pearl millet could be a healthy, sustainable, gluten-free wheat alternative in the US

Непрочитанное сообщение Робот »

Taste research suggests pearl millet could be a healthy, sustainable, gluten-free wheat alternative in the US
Researchers recently reported that American palates are likely to accept pearl millet -- a hardy, gluten-free grain that has been cultivated for centuries in rugged, drought conditions in Africa and India -- as an acceptable substitute in recipes that use wheat flour.

Source: https://www.sciencedaily.com/releases/2 ... 143224.htm
Это сообщение оставлено Роботом, поддержать его работу можно по ссылке

Вернуться в «Nutrition and Dietetics News»